Winkelmand

Lisibeti Music Performing Arts (LMPA)

Het Kunst- & Cultuur bureau Lisibeti Music Performing Arts (LMPA) is De Werkplaats voor Podiumkunsten waar wij u van dienst zijn met informatie over en assistentie van alle facetten van podiumkunsten (muziek, dans, drama). Het is een Niet Govenementele Organisatie (NGO) waar een team van locale en internationale professionals u bijstaan bij de beleving en ontwikkeling van kunst en cultuur in Suriname en daarbuiten. We leveren een wezenlijke bijdrage aan het verrijken van de Culturele geest van een samenleving.

ARTISTIC DIRECTOR

Liesbeth S. Peroti
Mobile: (+597) 88 55 880
Mail: liesbethperoti@yahoo.com

MEMBERS OF THE BOARD

  • Ellison Fraenk
  • Sherida Mormon
  • Daniëlle Veira
  • Derk Beeldsnijder

PRODUCTIE
Concerten, festivals, voorstellingen, tv producties, programma’s, film muziek.

 

PERFORMING
Bent u op zoek naar een vocalist, instrumentalist, acteur, band, koor, ensemble, storyteller, presentator of enige podiumkunstenaar voor uw activiteit?

 

EDUCATIE
Coaching in Voice, Piano school, Musical class, Special studies.

 

PUBLICATIE
Bladmuziek, composities, artikelen kunst- & cultuur.

CONSULTANCY
Alles op het gebied de kunst- & cultuur sector.

 

FONDS
Het Instrumenten- en Leerlingen Fonds dat al langer vijftien jaren bestaat is van grote waarde voor in het bijzonder jongeren en heeft haar bestaansrecht gewezen.

 

CREATIVE AND CULTURAL INDUSTRIES
LMPA heeft een groot netwerk van partners, Overheden, bedrijven, ondernemers, in de Creatieve en Culturele Industrie.

Productie

Met een deskundig artistiek, zakelijk en productieteam organiseren wij uw activiteit van A tot Z. Wij zijn uw specialist in het organiseren van live-, audio- en televisieconcerten, muziektheaterproductie, een thuisconcert, show, festival, schoolvoorstelling, bedrijfsconcert en andere producties. Ook voor het maken van jingles en singles bent u welkom.

Performing

Bent u opzoek naar een vocalist, instrumentalist, acteur, band, koor, ensemble, storyteller, presentator of enige podiumkunstenaar voor uw activiteit, dan kunnen wij uit ons data bestand van proffesionele, semi-proffesionele en amateur personeel u een geschikte persoon aanbieden. Ze zijn inzetbaar bij activiteiten zoals een conferentie, workshop, zakelijke activiteit, feestelijke gebeuren, uitvaarten of in film producties en clips.

Educatie

We verzorgen educatieve programma’s voor jeugd en volwassenen in onder andere piano, voice en musical. Voor de verschillende niveaus beginners, vervolg en gevorderd niveau zijn er staandaarden die wij in acht nemen. Speciale programma’s voor personen die een Hogere muziek opleiding willen volgen, maar ook personen die incidenteel een les willen. We verzorgen een kinderprogramma de Music Kids Club waar kinderen van 4 tot 7 jaar terrecht kunnen en verschillende muziek technische en vaardigheden opdoen. Drummen, zingen, dansen, piano -, blokfluit- en viool spelen zijn enkele lesonderdelen. We verzorgen workshops, trainingen aan lesgevenden en groepen in verschillende takken podiumkunst, de uitvoerende kant, dans, drama, muziek. Bij ons bent u ook terrecht voor personeel van bedrijven ter versterking van innovativiteit, creativiteit en kunstzinningheid.

Publicatie

Het schrijven van muziek en maken van arrangementen, composisties voor verschillende bezettingen hoort bij onze Publicatie afdeling evenals het uitgeven van bladmuziek voor piano, voice, gemengd en mannenkoor. Het digitaal op muziekpapier plaatsen van met de handgeschreven muziek en het digitaal noteren van audio (transcripties maken) is ook onze specialiteit.

Consultancy

Voor vragen, informatie over een bepaald aspect binnen podiumkunsten in Suriname of informatie over beleids vraagstukken in de Creatieve en Culturele sector bent u bij ons terrecht. We ontwerpen cultureel artistieke plannen voor zowel locale als internationale conferenties. Artiesten kunnen bij ons terrecht voor technische – en zakelijke assistentie voor hun muziek carriere. Zo horen scholieren, studenten, ouders, wetenschappers en beleidsmakers ook tot onze clienten.

Fonds

Het Instrumenten- en Leerlingen Fonds dat al langer vijftien jaren bestaat is van grote waarde voor in het bijzonder jongeren en heeft haar bestaansrecht gewezen.
Loyale burgers doneren maandelijks en anderen stellen instrumenten beschikbaar die ingezet worden voor educatieve doeleinden. Zo zijn er bijvoorbeeld piano’s, violen, schuiftrombones, gitaren en percussie instrumenten, geluids equipment geschonken aan het Fonds. Personen kunnen voor een instrument of beurs een aanvraag doen om in aanmerking te kunnen komen. Zo heeft het Fonds aan verschillende toonkunst projecten in de binnenlanden van Suriname een wezenlijke bijdrage geleverd.

Creative and Cultural Industries

LMPA heeft een groot netwerk van partners, Overheden, bedrijven, ondernemers, in de Creatieve en Culturele Industrie. Voor het programmeren van podium producties via het impressariaat, maar ook voor informatie over de andere kunsten en alle aspecten van de Industrie bent u bij ons terrecht.